Tan importat és l’objecte, com la presentació, la descripció i el preu que configuren l’anunci si voleu aconseguir el teu objectiu.

Et deixem unes petites però efectives recomanacions que ajudaran a preparar el teu anunci:

  1. Intentar fer una foto amb la m√†xima resoluci√≥ possible i a on es pugui veure la totalitat de l‚Äôobjecte (millor no fer servir fotos baixades d’internet). Si s√≥n necess√†ries varies fotos o un v√≠deo per mostrar-ho, no hi ha cap problema. Ens encarreguem d‚Äôadaptar-ho tot a la fitxa de l‚Äôobjecte (en aquests casos i degut a l‚Äôocupaci√≥ dels fitxers ser√† convenient enviar-los per correu electr√≤nic a info@desegonama.cat).
  2. Indicar, si s‚Äôescau, el model, antiguitat, materials, estat general, si t√© algun desperfecte… √Čs millor ajustar-nos al m√†xim a l‚Äôestat real de l‚Äôobjecte. Molt important indicar quins beneficis li pot aportar al comprador, pensa que el que compra √©s una persona com tu que voldr√† tenir la m√†xima informaci√≥ i confian√ßa per decidir-se a comprar el teu objecte i no pas un altre.
  3. Encara que no és necessari posar el preu és molt recomanable fer-ho. Moltes vegades el que llegeix l’anunci pot interpretar el que no és. Es pot posar un preu amb marge per poder negociar si és el cas. Si tens dubtes sobre quin preu posar pots consultar altres anuncis o demanar-nos que ho fem nosaltres per poder-te aconsellar.
  4. Repassa bé totes les dades, molt important el contacte, si hi ha algun error no es podran posar en contacte amb tu i perdràs l’oportunitat que et dóna aquest web.

Amb tota aquesta informaci√≥ nosaltres maquetarem l‚Äôanunci i el publicarem de forma gratu√Įta per als particulars.

Recordar que desegonama.cat s’ha creat amb el compromís de donar un tracte personalitzat als anuncis perquè volem que es compleixi el teu objectiu de comprar o vendre.

Un format atractiu que faci que ens plantegem que val molt la pena comprar de segona mà.

Marca la diferència amb el teu anunci.

Envia el Teu Anunci