Cartell-19-11-16 (1)

La Segona Volta fa 3 anys!!

Ho celebrarem amb una gran festa el dissabte 19 de novembre, coincident, com cada any, amb la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus .

Primer de tot volem donar les gràcies a tothom que ens ha donat les coses que ja no necessita, tant particulars com empreses, perquè és gràcies a vosaltres que durant aquests 3 anys hem pogut recuperar més de 68.000 kg de material i donar feina a temps parcial a 4 persones.

També volem agrair als nostres clients, els paradistes del mercat de segona mà i els assistents als tallers la seva confiança i fidelitat.

Volem agrair al Copate el seu suport, sense el qual no s’hagu√©s pogut tirar endavant el projecte.

I finalment, volem donar les gràcies al voluntariat de La Segona Volta: sou uns cracs!

Us convidem a tots i totes a celebrar el tercer aniversari i participar en les activitats que organitzarem.

El dissabte 19 de novembre començarem a les 10h amb un taller per fer una bossa de compra amb roba descartada. La bossa més original i pràctica rebrà un premi.

Gratis, amb inscripció prèvia (tel 877056585 o lasegonavolta@gmail.com). Places limitades.

A les 10h tamb√© comen√ßar√† el¬†mercat d’intercanvi de roba infantil i joguines, on tant pares com nens podran muntar una ‘parada’ i intercanviar les coses que s’han fet obsoletes. Gratis, amb inscripci√≥ pr√®via.

A les 14h es servir√† un¬†dinar sense residus, amb 4 plats preparats per un jove cuiner i evitant productes d’un sol √ļs. Cal apuntar-se amb antelaci√≥ (m√†xim 50 persones) i portar un tovall√≥ de roba. (si no en teniu, es podr√† comprar en situ). Preu del dinar: 4 ‚ā¨.

A les 16h, despr√©s del vot popular per la bossa guanyadora del taller del mat√≠, es far√† un¬†taller per construir un arbre de Nadal amb ampolles d’aigua.

Tot el dia, de 10-20h, tant nens com adults podran fer el joc de pesca i el caçatresors literari i tindrem el Racó del Cafè i la botiga oberta.

I finalment, una festa a La Segona Volta no estaria completa sense una gran oferta a la botiga.

Adjuntem el cartell per si voleu ajudar-nos a fer-ne la difusió.

Esperem veure-us el dissabte 19 de novembre!

L’equip de La Segona Volta,

La Segona Volta РC/Sagrat Cor 63-65 Р43529 Raval de Cristo (Roquetes, Baix Ebre)

Tel.¬†(+34) 877056585¬†–¬†http://lasegonavolta.wix.com/lasegonavolta