images

Com ja saben els usuaris d’aquesta p√†gina no es pot publicar cap anunci, ni publicitat, ni tan sols opinions sense passar abans per la nostra supervisi√≥. Amb tot i aix√≤ no podem controlar al 100% el que hi ha darrera d’un contacte que en primera inst√†ncia ens pot semblar fiable.

Per aix√≤ us recomanem el seg√ľent per a que eviteu caure en una estafa o engany:

  • Busqueu preferiblement a un venedor o comprador a la vostra poblaci√≥ o poblacions properes per a poder quedar en persona i realitzar les comprovacions i pagaments en el moment de formalitzar la compra-venda.
  • No feu mai paga i senyal per assegurar la compra.
  • No accepteu talons-xecs, poden no tenir fons.
  • No doneu cap dada banc√†ria, ni de les targetes de cr√®dits, ni codis de seguretat, ni dades personals (deSegonama.cat mai demanar√† cap dada addicional perqu√® NO fem d’intermediaris entre el venedor i el comprador), si rebeu qualsevol correu o missatge en el nostre nom en aquest sentit us preguem que ens ho comuniqueu per prendre les mesures oportunes.
  • Si la compra s’ha de formalitzar amb un enviament, demaneu que sigui contra reemborsament amb comprovaci√≥ de contingut. Vigileu perqu√® hi han estafadors que envien qualsevol altre objecte per a que faci el pes o que es fan passar per un missatger d’una ag√®ncia de transports.
  • Confieu en la l√≤gica de que no hi han s√ļper oportunitats. Desconfieu d’un preu s√ļper rebaixat amb condicions d’enviament incloses, de les urg√®ncies per vendre que justifiquen un preu baix, de que el comprador vulgui pagar m√©s diners amb qualsevol justificaci√≥. El preu m√©s just ser√† el m√©s segur.

Aquest √©s un taul√≥ d’anuncis, no √©s una p√†gina de compra Online, per tant no √©s pot garantir la seguretat dels pagaments que feu per compte vostre i tampoc es pot certificar l’estat dels objectes.¬†

Si teniu qualsevol dubte abans de la compra-venda o heu estat objecte d’una estafa us podeu dirigir a nosaltres i us ajudarem a trobar la millor soluci√≥.

Els Joves i l’estalvi

Anirem publicant els tipus d’estafa que es donen a Internet, com a exemple, ¬†per a que estigueu ben informats.